Továrna na jídlo: USA
S02E08 - PEZ a kuřecí s parmasánem
15.9. 10:30
National Geographic
30 minut
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Více informacíEpizody
Dostupné za 2 hodiny
S02E04
Slaninová limonáda a čokoláda
19.9. 19:30, National Geographic,
30 minut
Slaninová limonáda a čokoláda
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné za 1 hodinu
S02E13
Rajčata a sýrové tyčinky
19.9. 19:00, National Geographic,
30 minut
Rajčata a sýrové tyčinky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Podobné tituly
O pořadu
česky,
anglicky,
maďarsky
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
(National Geographic)