Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S02E26 - Mexické hranolky, karamely a absinth

18.9. 19:30
National Geographic
30 minut
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Více informací
S02E22

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala

3.11. 10:00, National Geographic, 30 minut

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E23

Fíky a organické máslo

3.11. 10:30, National Geographic, 30 minut

Fíky a organické máslo

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné za 9 hodin
S02E24

Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky

10.11. 10:00, National Geographic, 30 minut

Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné za 10 hodin
S02E25

Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy

10.11. 10:30, National Geographic, 30 minut

Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Podobné tituly

Výroba potravin
Jak se to dělá
Jak to dělají
Pašerákům na stopě
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Na palubě lodi OceanXplorer

O pořadu

česky, anglicky, maďarsky
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)