Továrna na jídlo: USA
S01E15 - Rýže a pravá svíčková
23.9. 19:30
National Geographic
30 minutos
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
más informaciónEpisodios
Disponible en 17 horas
S01E03
Mátovo-sýrové karamely
24.9. 19:00, National Geographic,
30 minutos
Mátovo-sýrové karamely
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Disponible en 1 días
S01E04
Ryba, oříšky a trocha limonády
25.9. 19:00, National Geographic,
30 minutos
Ryba, oříšky a trocha limonády
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Disponible en 2 días
S01E05
Cannoli a sýrové kuličky
26.9. 19:00, National Geographic,
30 minutos
Cannoli a sýrové kuličky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Disponible en 3 días
S01E06
Chipsy a lízátka
27.9. 19:00, National Geographic,
30 minutos
Chipsy a lízátka
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Disponible en 18 horas
S01E16
Hranolky a mražená pizza
24.9. 19:30, National Geographic,
30 minutos
Hranolky a mražená pizza
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Disponible en 1 días
S01E17
Drůbeží roláda a hořčice
25.9. 19:30, National Geographic,
30 minutos
Drůbeží roláda a hořčice
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Disponible en 2 días
S01E18
Sušené maso, brownies a kostky cukru
26.9. 19:30, National Geographic,
30 minutos
Sušené maso, brownies a kostky cukru
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Disponible en 3 días
S01E19
Preclíky a sušenky
27.9. 19:30, National Geographic,
30 minutos
Preclíky a sušenky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Eventos similares
Sobre el evento
checo,
inglés,
húngaro
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
(National Geographic)