Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S01E11 - Ramen a chléb

4.10. 19:00
National Geographic
30 minutos

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

más información
Grabar
Grabar serie
Disponible en 3 días
S01E01

Oplatky a masové koláče

8.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Oplatky a masové koláče

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S01E07

Sendviče, salsa a čokoláda

30.9. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Sendviče, salsa a čokoláda

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S01E09

Mrkvový dort a zmrzlina

2.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Mrkvový dort a zmrzlina

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S01E10

Bourbon a burrito

3.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Bourbon a burrito

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S01E11

Ramen a chléb

4.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Ramen a chléb

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 2 días
S01E12

Fazole, farfale a čaj

7.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Fazole, farfale a čaj

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 3 días
S01E13

Zmrzlina a skořicové rolky

8.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Zmrzlina a skořicové rolky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S01E20

Preclíky v čokoládě a džem

30.9. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Preclíky v čokoládě a džem

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Eventos similares

Výroba potravin
Svět narkotik
Jak se to dělá
Contrabandistas con Mariana van Zeller
Jak to dělají
Imperio Salvage
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Recyklační tým
Secretos ocultos de la Segunda Guerra Mundial

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)