Výroba potravin

Výroba potravin

S05E03 - Sladké jako med

10.10. 19:00
National Geographic
30 minut
2015

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię
S05E01

Rudé potěšení

9.10. 19:00, National Geographic, 30 minut

Rudé potěšení

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S05E02

Dobře promazaná kolínka

9.10. 19:30, National Geographic, 30 minut

Dobře promazaná kolínka

S05E03

Sladké jako med

10.10. 19:00, National Geographic, 30 minut

Sladké jako med

S05E04

Pochoutky zalité sluncem

10.10. 19:30, National Geographic, 30 minut

Pochoutky zalité sluncem

Dostępne za 19 godzin
S05E05

Hravé nudle

11.10. 19:00, National Geographic, 30 minut

Hravé nudle

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostępne za 20 godzin
S05E06

Tekuté zlato

11.10. 19:30, National Geographic, 30 minut

Tekuté zlato

Dostępne za 3 dni
S05E07

V sýru najdeš sílu

14.10. 19:00, National Geographic, 30 minut

V sýru najdeš sílu

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostępne za 3 dni
S05E08

Svačinová odysea

14.10. 19:30, National Geographic, 30 minut

Svačinová odysea

Dostępne za 4 dni
S05E09

Kaviár a pralinky

15.10. 19:00, National Geographic, 30 minut

Kaviár a pralinky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostępne za 4 dni
S05E10

Kapusta, jak ji neznáte

15.10. 19:30, National Geographic, 30 minut

Kapusta, jak ji neznáte

Dostępne za 5 dni
S05E11

Mátové pohlazení

16.10. 19:00, National Geographic, 30 minut

Mátové pohlazení

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostępne za 5 dni
S05E12

Máslo v hlavní roli

16.10. 19:30, National Geographic, 30 minut

Máslo v hlavní roli

Podobne audycje

Jak se to dělá
Handel ludźmi z Marianą van Zeller
Vteřiny před katastrofou
Zwykłe rzeczy - niezwykłe wynalazki
Továrna na jídlo: USA
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
To nejlepší z 80. let

O audycji

czeski, angielski, węgierski
2015

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.