Výroba potravin

Výroba potravin

S05E08 - Svačinová odysea

14.10. 19:30
National Geographic
30 minutos
2015

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

más información
Grabar
Grabar serie
S05E01

Rudé potěšení

9.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Rudé potěšení

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S05E02

Dobře promazaná kolínka

9.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Dobře promazaná kolínka

S05E03

Sladké jako med

10.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Sladké jako med

S05E04

Pochoutky zalité sluncem

10.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Pochoutky zalité sluncem

S05E05

Hravé nudle

11.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Hravé nudle

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S05E06

Tekuté zlato

11.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Tekuté zlato

S05E07

V sýru najdeš sílu

14.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

V sýru najdeš sílu

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S05E08

Svačinová odysea

14.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Svačinová odysea

Disponible en 15 horas
S05E09

Kaviár a pralinky

15.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Kaviár a pralinky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 16 horas
S05E10

Kapusta, jak ji neznáte

15.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Kapusta, jak ji neznáte

Disponible en 1 días
S05E11

Mátové pohlazení

16.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Mátové pohlazení

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 1 días
S05E12

Máslo v hlavní roli

16.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Máslo v hlavní roli

Disponible en 2 días
S05E13

Dobroty s chutí přírody

17.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Dobroty s chutí přírody

Disponible en 2 días
S05E14

Namažte to!

17.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Namažte to!

Disponible en 3 días
S05E15

Hravá abeceda

18.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Hravá abeceda

Disponible en 3 días
S05E16

Hody, hody, jahody

18.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Hody, hody, jahody

Disponible en 6 días
S05E17

Hořkosladké pokušení

21.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Hořkosladké pokušení

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 6 días
S05E18

Kečupová horečka

21.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Kečupová horečka

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Eventos similares

Jak se to dělá
Segundos catastróficos
Jak to dělají
Továrna na jídlo: USA
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Za hranicí nemožného
To nejlepší z 80. let

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro
2015

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.