Výroba potravin

Výroba potravin

S05E08 - Svačinová odysea

14.10. 19:30
National Geographic
30 minút
2015

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Viac informácií
Nahrať
Nahrávať seriál
S05E01

Rudé potěšení

9.10. 19:00, National Geographic, 30 minút

Rudé potěšení

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S05E02

Dobře promazaná kolínka

9.10. 19:30, National Geographic, 30 minút

Dobře promazaná kolínka

S05E03

Sladké jako med

10.10. 19:00, National Geographic, 30 minút

Sladké jako med

S05E04

Pochoutky zalité sluncem

10.10. 19:30, National Geographic, 30 minút

Pochoutky zalité sluncem

S05E05

Hravé nudle

11.10. 19:00, National Geographic, 30 minút

Hravé nudle

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S05E06

Tekuté zlato

11.10. 19:30, National Geographic, 30 minút

Tekuté zlato

S05E07

V sýru najdeš sílu

14.10. 19:00, National Geographic, 30 minút

V sýru najdeš sílu

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S05E08

Svačinová odysea

14.10. 19:30, National Geographic, 30 minút

Svačinová odysea

Dostupné o 15 hodín
S05E09

Kaviár a pralinky

15.10. 19:00, National Geographic, 30 minút

Kaviár a pralinky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné o 16 hodín
S05E10

Kapusta, jak ji neznáte

15.10. 19:30, National Geographic, 30 minút

Kapusta, jak ji neznáte

Dostupné o 1 deň
S05E11

Mátové pohlazení

16.10. 19:00, National Geographic, 30 minút

Mátové pohlazení

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné o 1 deň
S05E12

Máslo v hlavní roli

16.10. 19:30, National Geographic, 30 minút

Máslo v hlavní roli

Dostupné o 2 dni
S05E13

Dobroty s chutí přírody

17.10. 19:00, National Geographic, 30 minút

Dobroty s chutí přírody

Dostupné o 2 dni
S05E14

Namažte to!

17.10. 19:30, National Geographic, 30 minút

Namažte to!

Dostupné o 3 dni
S05E15

Hravá abeceda

18.10. 19:00, National Geographic, 30 minút

Hravá abeceda

Dostupné o 3 dni
S05E16

Hody, hody, jahody

18.10. 19:30, National Geographic, 30 minút

Hody, hody, jahody

Dostupné o 6 dní
S05E17

Hořkosladké pokušení

21.10. 19:00, National Geographic, 30 minút

Hořkosladké pokušení

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné o 6 dní
S05E18

Kečupová horečka

21.10. 19:30, National Geographic, 30 minút

Kečupová horečka

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Podobné tituly

Jak se to dělá
Sekundy pred katastrofou
Jak to dělají
Továrna na jídlo: USA
Peklo pod hladinou
Za hranicí nemožného
To nejlepší z 80. let

O programe

česky, anglicky, maďarsky
2015

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.