20.4. 01:53
National Geographic
22 minutos
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
más información
Episodios
Temporada 2
4.5. 00:45, National Geographic,
20 minutos
Donuty a pepperoni
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
4.5. 01:05, National Geographic,
20 minutos
Sýrové pochoutky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Sýrové hrudky a pekanové placičky
4.5. 01:25, National Geographic,
20 minutos
Sýrové hrudky a pekanové placičky
Salsa, pralinky a omáčka z Buffala
4.5. 01:45, National Geographic,
20 minutos
Salsa, pralinky a omáčka z Buffala
3.5. 14:30, National Geographic,
30 minutos
Fíky a organické máslo
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky
4.5. 10:00, National Geographic,
30 minutos
Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy
4.5. 10:30, National Geographic,
30 minutos
Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy
Mexické hranolky, karamely a absinth
4.5. 11:00, National Geographic,
30 minutos
Mexické hranolky, karamely a absinth
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Sobre el evento
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.