
Továrna na jídlo: USA
S02E25 - Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy
11.5. 01:30
National Geographic
23 minuty
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Więcej informacjiOdcinki
Sezon 2
Dostępne za 3 godziny
S02E11

Káva a polévka ze škeblí
22.5. 19:00, National Geographic,
30 minut
Káva a polévka ze škeblí
Dostępne za 3 godziny
S02E12

Salát a polévka
22.5. 19:30, National Geographic,
30 minut
Salát a polévka
Dostępne za 1 dzień
S02E13

Rajčata a sýrové tyčinky
23.5. 19:00, National Geographic,
30 minut
Rajčata a sýrové tyčinky
Dostępne za 1 dzień
S02E15

Rybí filé a párky v těstíčku
23.5. 19:30, National Geographic,
30 minut
Rybí filé a párky v těstíčku
Dostępne za 4 dni
S02E16

Nakládané papriky a bagely
26.5. 19:00, National Geographic,
30 minut
Nakládané papriky a bagely
Dostępne za 4 dni
S02E17

Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky
26.5. 19:30, National Geographic,
30 minut
Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky
Dostępne za 5 dni
S02E18

Jablečná omáčka a cibulové kroužky
27.5. 19:00, National Geographic,
30 minut
Jablečná omáčka a cibulové kroužky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostępne za 5 dni
S02E19

Donuty a pepperoni
27.5. 19:30, National Geographic,
30 minut
Donuty a pepperoni
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostępne za 6 dni
S02E20

Sýrové pochoutky
28.5. 19:00, National Geographic,
30 minut
Sýrové pochoutky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostępne za 6 dni
S02E21

Sýrové hrudky a pekanové placičky
28.5. 19:30, National Geographic,
30 minut
Sýrové hrudky a pekanové placičky
Podobne audycje
O audycji
czeski,
angielski,
węgierski
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.