
Továrna na jídlo: USA
S02E08 - PEZ a kuřecí s parmasánem
20.5. 19:30
National Geographic
30 minut
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Více informacíEpizody
Řada 2
Dostupné za 4 dny
S02E01

McMuffin a košer víno
15.6. 01:50, National Geographic,
25 minut
McMuffin a košer víno
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné za 5 dnů
S02E02

Pálivá omáčka a tamales
16.6. 19:30, National Geographic,
30 minut
Pálivá omáčka a tamales
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Podobné tituly
O pořadu
česky,
anglicky,
maďarsky
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
(National Geographic)