Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S02E08 - PEZ a kuřecí s parmasánem

20.5. 19:30
National Geographic
30 minutos
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

más información

Episodios

Temporada 2
Disponible en 1 días
S02E01

McMuffin a košer víno

15.6. 01:50, National Geographic, 25 minutos

McMuffin a košer víno

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 2 días
S02E02

Pálivá omáčka a tamales

16.6. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Pálivá omáčka a tamales

Disponible en 3 días
S02E03

Citrusy a vesmírná strava

17.6. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Citrusy a vesmírná strava

Disponible en 3 días
S02E04

Slaninová limonáda a čokoláda

17.6. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Slaninová limonáda a čokoláda

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 4 días
S02E05

Sušenky a krabí koláč

18.6. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Sušenky a krabí koláč

Disponible en 4 días
S02E06

Masové dobroty, energetické nápoje a bonbony

18.6. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Masové dobroty, energetické nápoje a bonbony

Disponible en 5 días
S02E07

Sendviče, krekry a mandarinky

19.6. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Sendviče, krekry a mandarinky

Disponible en 5 días
S02E08

PEZ a kuřecí s parmasánem

19.6. 19:30, National Geographic, 30 minutos

PEZ a kuřecí s parmasánem

S02E26

Mexické hranolky, karamely a absinth

7.6. 13:00, National Geographic, 30 minutos

Mexické hranolky, karamely a absinth

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Eventos similares

Evropa z výšky
Rození obchodníci
Ingeniería abandonada
Segundos catastróficos
Contrabandistas con Mariana van Zeller
Nekončící povely
Jak to dělají

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.