
Továrna na jídlo: USA
S02E24 - Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky
1.7. 19:00
National Geographic
30 minutos
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
más informaciónEpisodios
Temporada 2
Disponible en 2 horas
S02E16

Nakládané papriky a bagely
25.6. 19:00, National Geographic,
30 minutos
Nakládané papriky a bagely
Disponible en 2 horas
S02E17

Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky
25.6. 19:30, National Geographic,
30 minutos
Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky
Disponible en 1 días
S02E18

Jablečná omáčka a cibulové kroužky
26.6. 19:00, National Geographic,
30 minutos
Jablečná omáčka a cibulové kroužky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Disponible en 1 días
S02E19

Donuty a pepperoni
26.6. 19:30, National Geographic,
30 minutos
Donuty a pepperoni
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Disponible en 2 días
S02E20

Sýrové pochoutky
27.6. 19:00, National Geographic,
30 minutos
Sýrové pochoutky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Disponible en 3 días
S02E21

Sýrové hrudky a pekanové placičky
29.6. 11:30, National Geographic,
30 minutos
Sýrové hrudky a pekanové placičky
Disponible en 5 días
S02E22

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala
30.6. 19:00, National Geographic,
30 minutos
Salsa, pralinky a omáčka z Buffala
Disponible en 5 días
S02E23

Fíky a organické máslo
30.6. 19:30, National Geographic,
30 minutos
Fíky a organické máslo
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Disponible en 6 días
S02E24

Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky
1.7. 19:00, National Geographic,
30 minutos
Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Disponible en 6 días
S02E25

Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy
1.7. 19:30, National Geographic,
30 minutos
Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy
Eventos similares
Sobre el evento
checo,
inglés,
húngaro
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
(National Geographic)