Továrna na jídlo: USA
S02E08 - PEZ a kuřecí s parmasánem
30.7. 19:00
National Geographic
30 minut
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Více informacíEpizody
Řada 2
Dostupné za 5 dnů
S02E17
Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky
2.11. 11:00, National Geographic,
30 minut
Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné za 5 dnů
S02E18
Jablečná omáčka a cibulové kroužky
2.11. 11:30, National Geographic,
30 minut
Jablečná omáčka a cibulové kroužky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Podobné tituly
O pořadu
česky,
anglicky,
maďarsky
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
(National Geographic)