
Továrna na jídlo: USA
S02E08 - PEZ a kuřecí s parmasánem
30.7. 19:00
National Geographic
30 minút
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Viac informáciíEpizódy
Séria 2
Dostupné o 3 hodiny
S02E02

Pálivá omáčka a tamales
25.7. 19:00, National Geographic,
30 minút
Pálivá omáčka a tamales
Dostupné o 4 hodiny
S02E03

Citrusy a vesmírná strava
25.7. 19:30, National Geographic,
30 minút
Citrusy a vesmírná strava
Dostupné o 3 dni
S02E04

Slaninová limonáda a čokoláda
28.7. 19:00, National Geographic,
30 minút
Slaninová limonáda a čokoláda
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné o 3 dni
S02E05

Sušenky a krabí koláč
28.7. 19:30, National Geographic,
30 minút
Sušenky a krabí koláč
Dostupné o 4 dni
S02E06

Masové dobroty, energetické nápoje a bonbony
29.7. 19:00, National Geographic,
30 minút
Masové dobroty, energetické nápoje a bonbony
Dostupné o 4 dni
S02E07

Sendviče, krekry a mandarinky
29.7. 19:30, National Geographic,
30 minút
Sendviče, krekry a mandarinky
Dostupné o 5 dní
S02E08

PEZ a kuřecí s parmasánem
30.7. 19:00, National Geographic,
30 minút
PEZ a kuřecí s parmasánem
Dostupné o 5 dní
S02E09

Housky, popcornové chipsy a táborákový sendvič
30.7. 19:30, National Geographic,
30 minút
Housky, popcornové chipsy a táborákový sendvič
Dostupné o 6 dní
S02E11

Káva a polévka ze škeblí
31.7. 19:30, National Geographic,
30 minút
Káva a polévka ze škeblí
O programe
česky,
anglicky,
maďarsky
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.