Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S02E08 - PEZ a kuřecí s parmasánem

30.7. 19:00
National Geographic
30 minut
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Więcej informacji

Odcinki

Sezon 2
S02E17

Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky

2.11. 11:00, National Geographic, 30 minut

Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky

S02E18

Jablečná omáčka a cibulové kroužky

2.11. 11:30, National Geographic, 30 minut

Jablečná omáčka a cibulové kroužky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Podobne audycje

S kuchařem kolem světa
Inkognito v USA
Ginova jihoitalská kuchyně
Prue vaří po anglicku (1)
Zvířecí klub rváčů
Rození obchodníci
Až je koupím, budou mý

O audycji

czeski, angielski, węgierski
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.