
V továrně
S07E07 - Episode 7
VB (2022). Gregg Wallace navštíví tým Yorkshire, který denně chrlí až 90 000 veganských klobás! Historička Ruth Goodmanová odhaluje zelené výhonky vegetariánského hnutí v Británii a vysokou cenu, kterou britští námořníci platili, když jim odebrali pět denně.
More informationEpisodes

Episode 1
Episode 1
VB (2022). Gregg Wallace a Cherry Healeyová mají zvláštní přístup do továrny, kde se každý den vyrobí až sto legendárních žlutých bagrů.

Episode 2
Episode 2
VB (2022). Gregg získá speciální přístup, aby se dozvěděl, jak se vyrábí dokonalý vlak: obrovský 187tunový elektrický vlak s pěti vagony. Mezitím Cherry Healey navštíví staveniště HS2, aby viděla, jak dva obrovské tunelovací stroje hloubí šestnáct kilometrů skrze kopce. A historička Ruth Goodman se nechává inspirovat historií elektrických vlaků.

Episode 3
Episode 3
VB (2022). Červený dvoupatrový autobus je celosvětovou ikonou. Denně přepraví miliony cestujících po hlavním městě a je stejným synonymem Londýna jako Tower Bridge nebo Buckinghamský palác. Nyní má Gregg Wallace speciální přístup do továrny ve Scarborough v hrabství Yorkshire, kde se tento slavný dopravní prostředek vyrábí.

Episode 4
Episode 4
VB (2022). Gregg Wallace navštíví manchesterskou továrnu, která každý den chrlí 6 milionů dortů Jaffa. McVities zde vyrábí tyto koláče od roku 1927 a proces začíná 18tunovou dodávkou pšeničné mouky.

Episode 6
Episode 6
VB (2022). Jako národ jsme šílení a každý týden jich sníme ohromujících 23 milionů! Gregg Wallace a Cherry Healey zjišťují, jak se tato skvělá britská dobrota vyrábí v továrně, která jich ročně vyrobí 432 milionů!

Episode 7
Episode 7
VB (2022). Gregg Wallace navštíví tým Yorkshire, který denně chrlí až 90 000 veganských klobás! Historička Ruth Goodmanová odhaluje zelené výhonky vegetariánského hnutí v Británii a vysokou cenu, kterou britští námořníci platili, když jim odebrali pět denně.
Similar shows
About show
VB (2017). Gregg navštíví továrnu na výrobu limonády Ribena v Gloucestershiru, která zpracovává 90 % britské úrody černého rybízu. Překvapí ho, že se vůně těchto plodů zachycuje zvlášť a později se přidává zpět do nápojů, aby se zaručila jejich jedinečná chuť. Uvádí: Cherry Healey a Gregg Wallace.