Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 20.02.2025, 04:45

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 20.02.2025, 04:45

Kluci v akci (Recepty na suchý únor)

20.2. 10:05
ČT1
25 minut

Jak využít při vaření zbytky alkoholu, pokud držíte suchý únor? Naši kuchaři Ondřej Slanina a Pavel Mareš vám ukážou několik tipů

Více informací

Epizody

Dostupné za 4 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.04.2025, 06:25

6.4. 06:25, TV Paprika, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.04.2025, 06:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 4 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.04.2025, 06:00

6.4. 06:00, TV Paprika, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.04.2025, 06:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 22:40

5.4. 22:40, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 22:40

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 22:10

5.4. 22:10, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 22:10

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 18:25

5.4. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 18:25

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 13:55

5.4. 13:55, TV Paprika, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 13:55

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 13:30

5.4. 13:30, TV Paprika, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 13:30

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 06:25

5.4. 06:25, TV Paprika, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 06:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 06:00

5.4. 06:00, TV Paprika, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.04.2025, 06:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 1 den
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.04.2025, 10:05

3.4. 10:05, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.04.2025, 10:05

Dostupné za 1 den
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.04.2025, 04:45

3.4. 04:45, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.04.2025, 04:45

O pořadu

česky, audio popis (AD) česky

Jak využít při vaření zbytky alkoholu, pokud držíte suchý únor? Naši kuchaři Ondřej Slanina a Pavel Mareš vám ukážou několik tipů