Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 18:25

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 18:25

Kluci v akci (Tipy z vegetariánské kuchyně)

3.5. 18:25
ČT1
30 minut

Tři nápadité vegetariánské pokrmy připraví naši kuchaři Ondřej Slanina a Tomáš Popp

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię

Odcinki

14 Dostępne odcinki Pokaż 5 przyszłe odcinki
Dostępne za 3 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.06.2025, 04:45

5.6. 04:45, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.06.2025, 04:45

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 31.05.2025, 18:25

31.5. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 31.05.2025, 18:25

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 29.05.2025, 04:45

29.5. 09:50, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 29.05.2025, 04:45

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 26.05.2025, 01:40

26.5. 01:40, TV Paprika, 20 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 26.05.2025, 01:40

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 26.05.2025, 01:15

26.5. 01:15, TV Paprika, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 26.05.2025, 01:15

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 25.05.2025, 22:15

25.5. 22:15, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 25.05.2025, 22:15

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 25.05.2025, 21:45

25.5. 21:45, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 25.05.2025, 21:45

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 24.05.2025, 18:25

24.5. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 24.05.2025, 18:25

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.05.2025, 04:45

22.5. 10:10, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 22.05.2025, 04:45

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 17.05.2025, 18:25

17.5. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 17.05.2025, 18:25

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 15.05.2025, 04:45

15.5. 10:10, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 15.05.2025, 04:45

O audycji

czeski, audio popis (AD) czeski

Tři nápadité vegetariánské pokrmy připraví naši kuchaři Ondřej Slanina a Tomáš Popp