Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 10.07.2025, 09:50

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 10.07.2025, 09:50

Kluci v akci

10.7. 09:50
ČT1
20 minut

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię

Odcinki

9 Dostępne odcinki Pokaż 1 przyszłe odcinki
Dostępne za 6 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 10.07.2025, 09:50

10.7. 09:50, ČT1, 20 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 10.07.2025, 09:50

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.07.2025, 09:50

3.7. 09:50, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.07.2025, 09:50

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 28.06.2025, 18:25

28.6. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 28.06.2025, 18:25

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 26.06.2025, 04:45

26.6. 09:50, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 26.06.2025, 04:45

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 21.06.2025, 18:25

21.6. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 21.06.2025, 18:25

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 19.06.2025, 04:45

19.6. 09:45, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 19.06.2025, 04:45

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 14.06.2025, 18:25

14.6. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 14.06.2025, 18:25

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 12.06.2025, 04:45

12.6. 09:50, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 12.06.2025, 04:45

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 07.06.2025, 18:25

7.6. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 07.06.2025, 18:25

Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.06.2025, 04:45

5.6. 09:50, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 05.06.2025, 04:45

O audycji

czeski, audio popis (AD) czeski

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.