Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 24.07.2025, 09:50

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 24.07.2025, 09:50

Kluci v akci

24.7. 09:50
ČT1
25 minut

Chlebové pochoutky (2019). Připravil M. Froyda

Więcej informacji

Odcinki

Dostępne za 17 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 13.11.2025, 09:45

13.11. 09:45, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 13.11.2025, 09:45

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostępne za 16 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 13.11.2025, 04:40

13.11. 04:40, ČT1, 35 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 13.11.2025, 04:40

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostępne za 12 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 08.11.2025, 18:25

8.11. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 08.11.2025, 18:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostępne za 10 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.11.2025, 10:10

6.11. 10:10, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.11.2025, 10:10

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostępne za 9 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.11.2025, 04:45

6.11. 04:45, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.11.2025, 04:45

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostępne za 5 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 01.11.2025, 18:25

1.11. 18:25, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 01.11.2025, 18:25

Dostępne za 3 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 30.10.2025, 09:50

30.10. 09:50, ČT1, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 30.10.2025, 09:50

Dostępne za 2 dni
Odcinek

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 30.10.2025, 04:45

30.10. 04:45, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 30.10.2025, 04:45

O audycji

czeski, audio popis (AD) czeski

Chlebové pochoutky (2019). Připravil M. Froyda