Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.03.2025, 04:45

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 06.03.2025, 04:45

Kluci v akci (Nápadité lahůdky z vnitřností)

6.3. 10:05
ČT1 SM
30 minut

Mnohdy opomíjené vnitřnosti připraví v překvapivých kombinacích Ondřej Slanina a Tomáš Popp

Více informací

Epizody

Dostupné za 4 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 06:00

4.5. 06:00, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 06:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 01:50

4.5. 01:50, TV Paprika, 10 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 01:50

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 01:20

4.5. 01:20, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 04.05.2025, 01:20

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 22:25

3.5. 22:25, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 22:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 22:00

3.5. 22:00, TV Paprika, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 22:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 18:25

3.5. 18:25, ČT1 SM, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 18:25

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 13:45

3.5. 13:45, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 13:45

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 13:15

3.5. 13:15, TV Paprika, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 13:15

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 06:25

3.5. 06:25, TV Paprika, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 06:25

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 06:00

3.5. 06:00, TV Paprika, 25 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.05.2025, 06:00

Vaříme s další kuchařskou osobností, Rudolfem Doležalem. V Tančícím domě, v restauraci Ginger a Fred, vede Rudolf Doležal svůj kuchařský tým, jemuž předává léty získané kulinářské zkušenosti. Do jeho rukopisu se silně vepsala francouzská kuchyně a my si s ním dnes připravíme lahůdkové konfitované kachní stehno na pomerančích s bramborovým fondantem a dušenou čekankou a také rillettes z lososa s bylinkami, salátem frisée a pohankovými bliny. Ačkoliv se podle názvů pokrmů zdá, že jejich zhotovení zvládne jen profesionální kuchař, po zhlédnutí pořadu se přesvědčíte, že podle rad a tipů mistra kuchaře se do vaření pokrmu může pustit i kulinářský benjamínek.

Dostupné za 23 hodin
Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 01.05.2025, 04:45

1.5. 04:45, ČT1 SM, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 01.05.2025, 04:45

Epizoda

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.04.2025, 04:45

3.4. 10:05, ČT1, 30 minut

Kluci v akci (Legendy české kuchyně - Rudolf Doležal) / 03.04.2025, 04:45

O pořadu

česky česky

Mnohdy opomíjené vnitřnosti připraví v překvapivých kombinacích Ondřej Slanina a Tomáš Popp