Kočky

Kočky

1.9. 21:40
ČT2
95 minut
Krimi / Drama / Thriller

Alain Delon a Jane Fondová – on prchá, ona číhá... Marc Borel je bezvýznamný tenisový trenér, možná gigolo, jak se komu líbí. Jeho život by mohl plynout i nadále lehce a bezstarostně, kdyby nesvedl manželku mafiánského bose Mac Keena. Podaří se mu utéct Mac Keenovým zabijákům do Evropy a doufá, že na slunné francouzské Riviéře se dobře skryje a bude žít dál svůj život, na který je zvyklý. Ale i tam ho dostihnou pistole zabijáků. Ukryje se v útulku pro bezdomovce, kam chodí krásná vdova Barbara a její sestřenice Melinda s laskavou tváří charity. Marcovi nabídnou místo řidiče. Marc ovšem netuší, že se stal součástí do detailu promyšleného plánu, v němž má on sehrát tragickou roli. (Česká televize)

Více informací
Nahrát

Podobné tituly

Tváří v tvář
35 let Spirituál kvintetu
Dopamin: Jak aplikace klamou náš mozek
La 7ème cible
Van Goghův poslední obraz
Město bastardů
Fízl a špehoun (neoficiální název)
Sbohem buď, lásko má

O pořadu

česky, audio popis (AD) česky
Krimi / Drama / Thriller

Alain Delon a Jane Fondová – on prchá, ona číhá... Marc Borel je bezvýznamný tenisový trenér, možná gigolo, jak se komu líbí. Jeho život by mohl plynout i nadále lehce a bezstarostně, kdyby nesvedl manželku mafiánského bose Mac Keena. Podaří se mu utéct Mac Keenovým zabijákům do Evropy a doufá, že na slunné francouzské Riviéře se dobře skryje a bude žít dál svůj život, na který je zvyklý. Ale i tam ho dostihnou pistole zabijáků. Ukryje se v útulku pro bezdomovce, kam chodí krásná vdova Barbara a její sestřenice Melinda s laskavou tváří charity. Marcovi nabídnou místo řidiče. Marc ovšem netuší, že se stal součástí do detailu promyšleného plánu, v němž má on sehrát tragickou roli.


(Česká televize)

Tvůrci

Pascal Jardin, René Clément, Charles Williams

Hrají

Jane Fonda, Ann-Margret, Sorrell Booke, Alain Delon, Andre Oumansky, George Gaynes, Marc Mazza, Lola Albright, Arthur Howard, Georges Douking, Carl Studer, Annette Poivre, Jean-Pierre Honoré, Del Negro, Jacques Bézard