
Barevný svět Lukáše Neckáře
S01E02 - Barevné kari
Pojďte s námi prozkoumat tajemství asijských kari! Jejich základ tvoří kvalitní kari pasty. V dnešním díle si uvaříme žluté a červené kari. Naučte se mnoho jednoduchých asijských jídel, kterými okouzlíte svoji rodinu i přátele. Recept na žluté kari: https://imnam.cz/zlute-kari Recept na červené kari: https://imnam.cz/cervene-kari
más informaciónEpisodios
Temporada 1Kuře bang bang
Toto jídlo ocení ti, kdo mají rádi arašídy, kuřecí maso a navrch spoustu zeleniny. Libozvučně znějící Bang bang kuře máte hotové za necelou půlhodinu, tak hurá do toho a za chvíli máte hotovo. Recept: https://imnam.cz/kure-bang-bang

Jarní závitky s krevetami
Jarní závitky s krevetami
Pokud si rádi připravujete svoje vlastní těsta, pro toto těsto na závitky se raději vydejte do obchodu. Jeho výroba by vám zabrala spoustu času. Těsto na jarní závitky se prodává pouze mražené, a to ve větších asijských obchodech. Recept: https://imnam.cz/jarni-zavitky-s-krevetami

Pikantní krevetová polévka
Pikantní krevetová polévka
Dnešní krevetová polévka bude příjemně nakyslá díky tamarindové pastě a limetovým listům. Nelekejte se odéru krevetové pasty, ten po tepelné úpravě zmizí a jídlo příjemně exoticky ochutí. Recept: https://imnam.cz/pikantni-krevetova-polevka
Eventos similares
Sobre el evento
Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle