
Barevný svět Lukáše Neckáře
S01E02 - Barevné kari
Pojďte s námi prozkoumat tajemství asijských kari! Jejich základ tvoří kvalitní kari pasty. V dnešním díle si uvaříme žluté a červené kari. Naučte se mnoho jednoduchých asijských jídel, kterými okouzlíte svoji rodinu i přátele. Recept na žluté kari: https://imnam.cz/zlute-kari Recept na červené kari: https://imnam.cz/cervene-kari
Więcej informacjiOdcinki
Sezon 1Miso a wakame
Miso pasta se používá jako dochucovadlo do pomazánek, salátů, marinád, luštěninových a dalších jídel. Exotický salát z Wakame řas je plný chuti a vitaminů, řasa má nasládlou chuť a jemnou strukturu. Najdete v ní potřebné omega-3 mastné kyseliny, vitamíny B, C, K, E, vápník, sodík, jód, železo. Navíc je bohatá na vlákninu. Recept: https://imnam.cz/miso-a-wakame-salat

Color sushi
Color sushi
Color sushi. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)

Maki a Hosomaki sushi
Maki a Hosomaki sushi
Maki a Hosomaki sushi. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)
Podobne audycje
O audycji
Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle