Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E03 - Meat Balls

25.2. 11:30
TV Mňam
30 minutos

Toto maso ocení malí i velcí, pokud jídlo připravujete jen pro sebe, přidejte do něj chilli papričky. Lukáš doporučuje: masové koule vytvořte větší, aby bylo do čeho kousnout. Recept: https://imnam.cz/meatballs

más información

Episodios

Temporada 1
S01E17

Color sushi

17.4. 05:00, TV Mňam, 30 minutos

Color sushi

Color sushi. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)

S01E18

Maki a Hosomaki sushi

19.4. 17:00, TV Mňam, 30 minutos

Maki a Hosomaki sushi

Maki a Hosomaki sushi. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)

Disponible en 2 días
S01E19

Ramen

22.4. 11:30, TV Mňam, 30 minutos

Ramen

Japonský vydatný, silný nudlový vývar si dejte, pokud potřebujete posilnit, zvednout náladu, zahřát nebo když máte chuť na vydatné jídlo plné chutí a vůní. Typické suroviny, které se na přípravu Ramenu používají, jsou maso, vejce, houby, mořské řasy, miso, sójová omáčka, atd. Vyberte si z pestré palety chutí to, na co máte zrovna chuť. Recept: https://imnam.cz/ramen

Disponible en 4 días
S01E20

Nudlový thajský salát

24.4. 11:30, TV Mňam, 30 minutos

Nudlový thajský salát

Tento thajský salát obsahuje spoustu barevných surovin, jeho příprava vás bude zaručeně bavit a nabije vás energií. Z hlavních ingrediencí můžete použít papáju nebo pythaju a získat tak odlišné chutě i odstíny. Recept: https://imnam.cz/nudlovy-salat-color-som-tam-thai

Eventos similares

BRGRS
Ingeniería abandonada
Chlap za plotnou
Cvrlikání
Flight of the Conchords
1812-1815: Zahraniční tažení
Desafío sobre fuego

Sobre el evento

checo

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle