Annabel Langbein: U mě na zahrádce

Annabel Langbein: U mě na zahrádce

S01E10 - Episode 10

20.3. 10:00
TV Mňam
30 minut

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię

Odcinki

Sezon 1
S01E08

Episode 8

16.3. 15:30, TV Mňam, 30 minut

Episode 8

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E09

Episode 9

19.3. 15:30, TV Mňam, 30 minut

Episode 9

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E10

Episode 10

21.3. 15:30, TV Mňam, 30 minut

Episode 10

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E11

Episode 11

21.3. 22:00, TV Mňam, 30 minut

Episode 11

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostępne za 2 dni
S01E12

Episode 12

24.3. 22:00, TV Mňam, 30 minut

Episode 12

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostępne za 4 dni
S01E13

Episode 13

26.3. 22:00, TV Mňam, 30 minut

Episode 13

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Podobne audycje

Molekulární kuchyně Hestona Blumenthala
Nejlepší dům ve čtvrti
Chlap za plotnou
Detektyw Murdoch
Trabantem Jižní Amerikou
Kriminálka New York

O audycji

czeski

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.