Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E12 - Ostrokyselá polévka

27.3. 11:30
TV Mňam
30 minút

Potřebujete okamžitou vzpruhu? Tato polévka vás v každé situaci postaví na nohy. Pokud jste milovníky pálivého, přidejte chilli papričky. A ještě bonus navíc – musíte ji ochutnat také proto, že patří mezi nejoblíbenější asijské polévky Lukáše Neckáře. Recept: https://imnam.cz/ostrokysela-polevka

Viac informácií

Epizódy

Séria 1
S01E19

Ramen

24.4. 05:00, TV Mňam, 30 minút

Ramen

Japonský vydatný, silný nudlový vývar si dejte, pokud potřebujete posilnit, zvednout náladu, zahřát nebo když máte chuť na vydatné jídlo plné chutí a vůní. Typické suroviny, které se na přípravu Ramenu používají, jsou maso, vejce, houby, mořské řasy, miso, sójová omáčka, atd. Vyberte si z pestré palety chutí to, na co máte zrovna chuť. Recept: https://imnam.cz/ramen

S01E20

Nudlový thajský salát

26.4. 17:00, TV Mňam, 30 minút

Nudlový thajský salát

Tento thajský salát obsahuje spoustu barevných surovin, jeho příprava vás bude zaručeně bavit a nabije vás energií. Z hlavních ingrediencí můžete použít papáju nebo pythaju a získat tak odlišné chutě i odstíny. Recept: https://imnam.cz/nudlovy-salat-color-som-tam-thai

Dostupné o 1 deň
S01E21

Kimchi salát a Kichmi Nabe

29.4. 11:30, TV Mňam, 30 minút

Kimchi salát a Kichmi Nabe

Kimchi je typický korejský salát, který se nechává fermentovat i několik měsíců. Tuto jeho variaci od Lukáše Neckáře budete moci ochutnat mnohem dřív. Ze zbytků zeleniny, kterou nevyužijete do kimchi a běžně byste ji vyhodili, připravíte kimchi nabe, neboli zeleninový vývar, do kterého pak přidejte kimchi salát. Recept: https://imnam.cz/kimchi-salat-a-kimchi-nabe

Dostupné o 3 dni
S01E22

Kari rýže

1.5. 11:30, TV Mňam, 30 minút

Kari rýže

U tohoto jídla hraje prim nakrájení zeleniny. Čím dřív si toto umění osvojíte, tím vám půjde příprava asijských jídel rychleji od ruky. Do tohoto jídla využijete dokonce i cuketu. Recept: https://imnam.cz/kari-ryze

Podobné tituly

BRGRS
Zapomenuté megastavby
Akvária na míru
Chlap za plotnou
Cvrlikání
Důkaz tam je

O programe

česky

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle