Barevný svět Lukáše Neckáře

Barevný svět Lukáše Neckáře

S01E12 - Ostrokyselá polévka

29.3. 17:00
TV Mňam
30 minut

Potřebujete okamžitou vzpruhu? Tato polévka vás v každé situaci postaví na nohy. Pokud jste milovníky pálivého, přidejte chilli papričky. A ještě bonus navíc – musíte ji ochutnat také proto, že patří mezi nejoblíbenější asijské polévky Lukáše Neckáře. Recept: https://imnam.cz/ostrokysela-polevka

Více informací

Epizody

Řada 1
S01E26

Kung pao

17.5. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Kung pao

Tento masovo-zeleninový pokrm ocení ti, kdo mají rádi kešu oříšky, arašídy, vlašské ořechy nebo mandle. V tomto pokrmu je nejdůležitější správně po asijsku nakrájená zelenina. Dejte si záležet, ne nadarmo se říká, že nejdřív jíme očima. Recept: https://imnam.cz/kung-pao

S01E27

Gado- gado

22.5. 05:00, TV Mňam, 30 minut

Gado- gado

Tento salát, který původně pochází z Jávy, je tvořený kombinací blanšírované a čerstvé zeleniny, zalité arašídovou omáčkou a je velmi oblíbený v celé Indonésii. Gado gado doslova znamená “jíst něco s rýží”. Recept: https://imnam.cz/gado-gado

S01E28

Plněné okurkové mističky

22.5. 17:00, TV Mňam, 30 minut

Plněné okurkové mističky

S tímto jednoduchým, zdravým a efektním předkrmem, se stanete hvězdou každé párty. Vsadíme se, že nikdo z vašich přátel ještě neochutnal podobně kreativní chuťovku. Recept: https://imnam.cz/plnene-okurkove-misticky-a-cira-polevka-s-tofu

Dostupné za 3 dny
S01E29

Kuře bang bang

27.5. 11:30, TV Mňam, 30 minut

Kuře bang bang

Toto jídlo ocení ti, kdo mají rádi arašídy, kuřecí maso a navrch spoustu zeleniny. Libozvučně znějící Bang bang kuře máte hotové za necelou půlhodinu, tak hurá do toho a za chvíli máte hotovo. Recept: https://imnam.cz/kure-bang-bang

Dostupné za 5 dnů
S01E30

Vepřové dim sum závitky

29.5. 11:30, TV Mňam, 30 minut

Vepřové dim sum závitky

Závitky dim sum nejsou nic jiného, než náplně zabalené v těstu. Může se jednat jak o závitky, tak o taštičky. Náplň použijte jak zeleninovou, tak i masovou. Recept: https://imnam.cz/veprove-dim-sum-zavitky

Podobné tituly

Z ohnivé výhně
Pátrání po Yettim
Black-ish
Vraždy na severu
Chlap za plotnou
Zaměřeno na

O pořadu

česky

Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle