Gordon Ramsay: Za 24 hodin do pekla a zpět

Gordon Ramsay: Za 24 hodin do pekla a zpět

S01E14 - Bayou on the Vine

12.4. 13:00
TV Mňam
60 minut

Gordon Ramsay přijíždí do Bayou on the Vine, rodinné restaurace v Kansas City, kterou vedou Chuck a Eartha Byrdovi spolu s dcerami Sharekkou a Shaynou. Neshody ohledně řízení podniku ovšem ohrožují jeho budoucnost. Ramsayho tým restauraci za 24 hodin kompletně zrenovuje a vnáší do ní prvky inspirované rodinnou hudební tradicí. Najde rodina opět harmonii a pro restauraci nový směr s novým menu a týmové spolupráci.

Více informací

Epizody

Řada 1
S01E18

Social

16.5. 04:30, TV Mňam, 60 minut

Social

V posledním díle druhé řady se vydáváme do Costa Mesa v Kalifornii, do rodinné restaurace Social potýká s vážnými problémy, včetně dluhů ve výši 250.000 dolarů a nefunkčním týmem. S cílem zachránit podnik, Gordon Ramsay přichází s novými nápady a strategií. Po podrobném průzkumu odhaluje nedostatky v kuchyni a vztazích mezi zaměstnanci. Přetvořením menu, vylepšením interiéru a vyřešením problémů v týmu se Social opět stává atraktivním místem pro zákazníky a restaurací, na kterou Drew s Raquel mohou být pyšní.

S01E19

LOWERY’S

17.5. 13:00, TV Mňam, 60 minut

LOWERY’S

Gordon Ramsay cestuje do Tappahannock ve Virginii, aby pomohl rodině Loweryových zachránit jejich 82letou restauraci Lowery's, která upadá kvůli rozporům mezi bratry Dubym a Davidem. Restaurace, kdysi vyhlášená pro své mořské plody, se potýká s vážnými problémy, jako jsou zkažené potraviny, neplacení personálu a nespokojení zákazníci. Ramsay se vydává do restaurace inkognito, aby odhalil problémy a nedostatky, a poté bratrům představí nový jídelníček a zorganizuje renovaci. Při znovuotevření restaurace se Duby snaží přizpůsobit novému vedení, ale šéfkuchař Anthony nezvládá tlak a odchází. Naštěstí se zástupce Chuck ujímá vedení v kuchyni a zajišťuje, že restaurace má šanci na obnovu. Ramsay bratry povzbuzuje, aby spolupracovali a obnovili slávu Lowery's. Po třech měsících je restaurace stále úspěšná a zákazníci jsou spokojenější než kdy dříve.

S01E20

“BLEND ON MAIN”

22.5. 21:00, TV Mňam, 60 minut

“BLEND ON MAIN”

Gordon Ramsay navštíví restauraci Blend On Main v Manasquanu, New Jersey, aby zachránil podnik, který upadá po turistické sezóně a čelí dluhu 500 000 dolarů. Majitel Lou Smith je přetížený stresem, což negativně ovlivňuje jak restauraci, tak jeho rodinný život. Louovo chování, kdy neustále křičí na personál, zhoršuje atmosféru v podniku, ačkoli má talentovaný kuchařský tým. Ramsay, jak je jeho zvykem, navštíví restauraci inkognito, aby zažil problémy na vlastní kůži, a zkontroloval Loua před zaměstnanci i zákazníky. Po odhalení hlavních potíží a rozhovorech s personálem pomáhá Ramsay Louovi změnit přístup, dávat větší důvěru svým zaměstnancům, zejména kuchařce Lise. Restaurace se po změnách úspěšně znovu otevírá, Louova rodina nachází nový začátek a Blend On Main dostává druhou šanci na úspěch.

Podobné tituly

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně
Škola vaření s Marthou Stewartovou
Senzace
Rychlé kolo: Mercedes-AMG GT 63 S Coupé
Poldové z Rosenheimu
Detektiv Nash Bridges

O pořadu

česky

Šéfkuchař Gordon Ramsay cestuje po Spojených státech a navštěvuje restaurace, které jsou na pokraji bankrotu. Nejdřív do vybraného podniku pošle tým zvědů, aby prozkoumali terén, a pak se sám nenápadně vetře do centra dění. Jeho cílem je za pouhých 24 hodin restauraci postavit na nohy. Ve své mobilní kuchyni přeškolí personál, navrhne nové menu a pomůže se slavnostním znovuotevřením. Podaří se Gordonovi zachránit nejeden rodinný podnik?