Annabel Langbein: U mě na zahrádce

Annabel Langbein: U mě na zahrádce

S01E21 - Episode 21

16.4. 03:30
TV Mňam
30 minut

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię

Odcinki

Sezon 1
S01E20

Episode 20

13.4. 15:30, TV Mňam, 30 minut

Episode 20

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E21

Episode 21

16.4. 15:30, TV Mňam, 30 minut

Episode 21

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E22

Episode 22

18.4. 15:30, TV Mňam, 30 minut

Episode 22

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

S01E23

Episode 23

19.4. 10:00, TV Mňam, 30 minut

Episode 23

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostępne za 2 dni
S01E24

Episode 24

21.4. 22:00, TV Mňam, 30 minut

Episode 24

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostępne za 4 dni
S01E25

Episode 25

23.4. 22:00, TV Mňam, 30 minut

Episode 25

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Dostępne za 6 dni
S01E26

Episode 26

25.4. 22:00, TV Mňam, 30 minut

Episode 26

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.

Podobne audycje

Molekulární kuchyně Hestona Blumenthala
Napisała: Morderstwo
Beze stopy
Chlap za plotnou
Detektyw Murdoch

O audycji

czeski

Kuchařka-samouk s více než 20 lety zkušeností s prací v profesionální kuchyni zůstává věrná své filozofii, že kvalitní, přírodní ingredience nepotřebují příliš složitou přípravu.