Barevný svět Lukáše Neckáře
S01E38 - Kuřecí křidélka v medu
Kuřecí křídla v medu podle Lukášova receptu – ty si vždycky dáváme za odměnu. Toto jídlo není náročné na přípravu, stačí smíchat ingredience na marinádu a křídla už se budou připravovat sama. Recept: https://imnam.cz/kureci-kridelka-v-medu
Vairāk informācijasEpizodes
1. sezonaDim sum s vepřovým masem
Chtěli jste si někdy připravit dim sum knedlíčky, ale zatím jste si netroufli? Nemusíte se bát, nepotřebujete žádné speciální vybavení, například bambusový pařáček. Knedlíčky můžete stejně jako Lukáš předsmažit na pánvi a poté dovařit ve vodě. Navíc existuje spousta dalších možností, jak knedlíčky připravovat. Recept: https://imnam.cz/dim-sum-s-veprovym-masem
Kuřecí křidélka v medu
Kuřecí křídla v medu podle Lukášova receptu – ty si vždycky dáváme za odměnu. Toto jídlo není náročné na přípravu, stačí smíchat ingredience na marinádu a křídla už se budou připravovat sama. Recept: https://imnam.cz/kureci-kridelka-v-medu
Nudle s kuřecím masem
Nudle s kuřecím masem
Nudle s masem patří mezi nejznámější asijská jídla. Přesto byste se možná divili, kolik chyb lze v tomto jídlo udělat. Nezapomeňte například do pánve dát nejdřív tvrdou zeleninu a nakonec měkkou, to aby se měkká zelenina nepřevařila. Recept: https://imnam.cz/nudle-s-kurecim-masem
Similar shows
Par raidījumu
Japonci si vychutnávají svou Teriyaki omáčku již od 16. století. Nesmí v ní chybět tyto tři základní suroviny – mirin (dezertní víno, které ale nepijte samotné, nebude vám chutnat), sójová omáčka a cukr. V ní se opéká maso, které díky tomu získává svoji specifickou chuť. Recept: https://imnam.cz/teriyaki-a-udon-nudle