Justininy francouzské delikatesy

Justininy francouzské delikatesy

S01E08 - Justininy francouzské delikatesy (8)

15.2. 17:30
TV Paprika
35 minutes

V závěrečné epizodě Justine uvaří mušle na úchvatném zámku a navštíví kouzelnou vesničku Brantome, kde se naučí tajemství prvotřídní francouzské kuchyně od šéfkuchaře oceněného michelinskou hvězdou.

More information
Record
Record series

Episodes

Season 1
S01E05

Episode 5

15.2. 09:30, TV Paprika, 25 minutes

Episode 5

Justine si pochutná na oceňovaném kozím sýru v La Ferme d'Ulteria, připraví čerstvý salát. Dnes spolupracuje s šéfkuchařem Leem na kapitánské večeři v historickém regionu Dordogne.

S01E06

Episode 6

15.2. 09:55, TV Paprika, 35 minutes

Episode 6

Ponořte se s Justine do tajemství lanýžů ve vesnici Sorges. Zažijte ochutnávky, lov i autentické způsoby, jak si vychutnat jejich zemitou chuť. Cesta pokračuje do Borréze, kde se do centra pozornosti dostane nejjemnější pstruh v zemi, spojený s delikátním receptem podtrhujícím jeho chuť.

S01E07

Justininy francouzské delikatesy (7)

16.2. 09:30, TV Paprika, 25 minutes

Justininy francouzské delikatesy (7)

V tomto díle Justine navštíví okouzlující staré město Sarlat, kde prozkoumá místní živý trh. Po ochutnání zdejších dobrot a nákupu čerstvých produktů připraví vynikající konfitovanou kachnu. Při západu slunce Justine najde nádherné místo pro dokonalý francouzský piknik.

S01E08

Justininy francouzské delikatesy (8)

16.2. 09:55, TV Paprika, 35 minutes

Justininy francouzské delikatesy (8)

V závěrečné epizodě Justine uvaří mušle na úchvatném zámku a navštíví kouzelnou vesničku Brantome, kde se naučí tajemství prvotřídní francouzské kuchyně od šéfkuchaře oceněného michelinskou hvězdou.

Similar shows

Chef Lignac po francouzsku
Luxusní delikatesy
90 Day Fiancé: Happily Ever After?
The Chef Show
Fixer Upper

About show

Czech

Justine si pochutná na oceňovaném kozím sýru v La Ferme d'Ulteria, připraví čerstvý salát. Dnes spolupracuje s šéfkuchařem Leem na kapitánské večeři v historickém regionu Dordogne.