Tom Kerridge: nedělní oběd

Tom Kerridge: nedělní oběd

S02E08 - Francie

8.3. 18:35
TV Paprika
30 minut

Tomova hostina evokující francouzské chutě má ve svém středu bujabézu, výbornou rybí polévku z mořského okouna, parmy a mušlí, která se podává pokapaná olejem z krevet. Dezertem je profiterol plněný pralinkovým krémem a ozdobený čokoládovou polevou.

Více informací

Podobné tituly

Tom Kerridge vaří Británii
Superman a Lois
Velká cukrářská soutěž
Detektiv Nash Bridges
Záhady muzeí
Chlap za plotnou
Velkolepé plány - Nový Zéland
Backpack
Bugs Bunny Builders

O pořadu

česky

Tom inspirovaný prázdninovým cestováním po cizině připravuje grilované kuře ochucené podle vkusu Blízkého východu, na dřevěném uhlí opéká lilek, dělá tahini, jogurtovou omáčku a míchá čočkový salát s fetou a bylinkami. Jako dezert podává smetanový sýrový dort ozdobený čerstvými broskvemi a jahodami. Ten je neodmyslitelnou korunou dokonalého letního nedělního oběda.