Tom Kerridge vaří Británii

Tom Kerridge vaří Británii

S01E01 - Skotsko – Mušle a jahody

24.3. 00:50
TV Paprika
25 minut

Tom Kerridge jede se svým pojízdným bufetem do Skotska. Startuje na samém vrcholu země, na krásném ostrově Mull, kde hledá mušle. V Inverlusse navštíví největší mušlovou farmu v zemi. Potom pro svůj tým uvaří vynikající mušle v pivu.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię

Odcinki

Sezon 1
Dostępne za 2 godziny
S01E01

Skotsko – Mušle a jahody

23.3. 18:05, TV Paprika, 30 minut

Skotsko – Mušle a jahody

Tom Kerridge jede se svým pojízdným bufetem do Skotska. Startuje na samém vrcholu země, na krásném ostrově Mull, kde hledá mušle. V Inverlusse navštíví největší mušlovou farmu v zemi. Potom pro svůj tým uvaří vynikající mušle v pivu.

Dostępne za 2 godziny
S01E02

Pohoří Pennine – Hovězí a rajčata

23.3. 18:35, TV Paprika, 30 minut

Pohoří Pennine – Hovězí a rajčata

Tom Kerridge jede se svým pojízdným bufetem z 50. let do pohoří Pennine. Jeho cesta začíná na úžasné severní straně pohoří Pennine, kde se vydá po stopách britského hovězího masa. Sežene si brigádu u chovatelů skotu a pomáhá zahnat domů jalovice z horských pastvin.

Dostępne za 6 dni
S01E03

Tom Kerridge vaří Británii (Kent a Cambridgeshire – Jablka a červená řepa)

29.3. 18:05, TV Paprika, 30 minut

Tom Kerridge vaří Británii (Kent a Cambridgeshire – Jablka a červená řepa)

Tom Kerridge odjíždí do Kentu a Cambridgeshire. Svoji cestu s pojízdným bufetem z 50. let zahájí na cambridgeshireských blatech, kde pátrá po červené řepě. Navštíví jedno z největších hospodářství v zemi, které se na červenou řepu specializuje, aby se informoval, nakolik tvrdě a rychle se musí pracovat, abychom se mohli radovat z co nejčerstvější zeleniny. Potom nám připraví letní salát z červené řepy a krup.

Dostępne za 6 dni
S01E04

Tom Kerridge vaří Británii (Cornwall – Sardinky a mléko)

29.3. 18:35, TV Paprika, 30 minut

Tom Kerridge vaří Británii (Cornwall – Sardinky a mléko)

Tom Kerridge veze svůj pojízdný bufet z 50. let do Cornwallu. Začíná v největším rybářském přístavu Anglie, v Newlynu, kde se pídí po sardinkách. Po přistání lodí pomáhá Tom vyložit úlovek a dát jej k ledu, aby se dostal na trh v čerstvém stavu. Druhý den ráno připraví pro celý tým svoje chutné unikátní toasty se sardinkami.

Podobne audycje

Námořní hlídka
Madagaskar
Velkolepý vesmír
Neslyšet zlo
Eoddeun annyeong
Na návštěvě u tuningové firmy West Coast Customs
Dobrý boj

O audycji

czeski

Tom Kerridge jede se svým pojízdným bufetem z 50. let do pohoří Pennine. Jeho cesta začíná na úžasné severní straně pohoří Pennine, kde se vydá po stopách britského hovězího masa. Sežene si brigádu u chovatelů skotu a pomáhá zahnat domů jalovice z horských pastvin.