Sophie Grigson ochutnává Itálii

Sophie Grigson ochutnává Itálii

S01E10 - Sophie Grigson ochutnává Itálii (Proč je důležitý sýr?)

25.3. 17:25
TV Paprika
30 minut

Sophie se jde podívat k místnímu sýraři, aby se dozvěděla něco o jeskyních, ve kterých zrají zdejší proslulé sýry. Potom připravuje cuketový květ plněný ricottou lokálního původu. A navíc se naučí, jak se připravuje zákusek, kterému zdejší lidé říkají jen „jeptiščina hruď”.

Více informací

Epizody

Řada 2
S02E09

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Příběhy z podpatku italské boty)

2.4. 10:00, TV Paprika, 30 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Příběhy z podpatku italské boty)

Sophie se setkává s puglijským kuchařem, který vytváří online obsahy a kterého velice uznává, a potom se pokouší místní obyvatele přemluvit, aby ji naučili karetní hru zvanou scopa. V trullu připravuje hamburger z tuňáka s novými, lokálními chutěmi.

S02E10

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Věčná Puglia)

1.4. 23:35, TV Paprika, 30 minut

Sophie Grigson ochutnává Itálii II (Věčná Puglia)

Sophie se vydává do barokního města Lecce a v trullu připraví jeden z nejslavnějších italských dezertů, tiramisu. Nakonec se postará o to, aby nikdy neupadlo v zapomnění její upřímné nadšení pro Puglii.

Podobné tituly

Bistro, Bistro
Pozor vlak
Stephen Hawking a jeho Grand Design
Kniha džunglí
Velmi řecké vztahy
Amanda zachraňuje
Chlap za plotnou
Příběhy ze zahradí kuchyně

O pořadu

česky

Sophie navštíví místní trh, uvaří sezónní pokrm z cuket, u sousedů se naučí plnit lilek a překvapí přátele chřestovou frittatou.