Královna čokolády

Královna čokolády

S03E02 - Královna čokolády III (2)

28.3. 22:35
TV Paprika
30 minut

Naučte se oklamat oči všech jemnými čokoládovými tužkami a pak zaplňte druhý žaludek dvěma čokoládovými dorty. Klasický, ale lahodný recept na lanýže, který nepochybně každého potěší, je dnes také v nabídce.

Více informací
Dostupné za 1 den
S04E01

Královna čokolády IV (1)

10.4. 22:35, TV Paprika, 30 minut

Královna čokolády IV (1)

Královna čokolády se vrací v další sezóně zázračných dezertů! Kirsten začíná se svými výjimečnými čokoládovo karamelovými francouzskými éclairs. Odhalí nám tajemství přípravy skvělého tvarohového koláče a ohromí nás jemným výtvorem z bílé čokolády s nádechem tropické chuti.

Dostupné za 2 dny
S04E02

Královna čokolády IV (2)

11.4. 22:35, TV Paprika, 30 minut

Královna čokolády IV (2)

Ponořte se do dnešního dílu, ve kterém Kirsten představí dekadentní čokoládový dort s datlemi a pusinkami, luxusně bohatý a vlhký. Pokračujte s měkkými a nadýchanými marshmallow kolečky a zažijte kouzlo výjimečného karamelového krému, který se rozplývá v ústech.

Dostupné za 5 dnů
S04E03

Královna čokolády IV (3)

14.4. 22:35, TV Paprika, 30 minut

Královna čokolády IV (3)

V dnešním díle Kirsten představí výstavní čokoládové lízátko, které vás jistě ohromí. Představí také chutné a hravé sušenky s džemem, sametový fondán z bílé čokolády a zázvoru, nebo jablečné a skořicové twisty nabité zlatavou čokoládou.

Dostupné za 6 dnů
S04E04

Královna čokolády IV (4)

15.4. 22:35, TV Paprika, 30 minut

Královna čokolády IV (4)

Proměňte svůj stůl ve velkolepou podívanou s Kirsteninými čokoládovými výtvory. Od vynikajícího bezlepkového pomerančového dortu až po neodolatelné karamelové zmrzlinové sendviče. Všichni milovníci sušenek si nenechte ujít její lahodné a čokoládové chlebíčky.

Podobné tituly

Putování za chutěmi
Námořní hlídka
Backpack
Tajemství parazitů
Živí mrtví
Stephen Hawking a jeho Grand Design
Chlap za plotnou

O pořadu

česky

Kirsten Tibballs, kterou seriál MasterChef prohlásil za „královnu čokolády”, je v Austrálii jednou z nejpopulárnějších a v mezinárodním měřítku nejuznávanějších cukrářek a specialistek na čokoládové výrobky.
Během let Kirsten vyvinula spoustu jednoduchých a snadno aplikovatelných metod a technik. Tyto inovace jí umožňují přípravu fantastických dezertů s pomocí pouze takového náčiní, které patří k základnímu vybavení každé kuchyně. S každým jejím receptem budete hotovi ani ne za dvacet minut. Zato výsledek předčí všechna vaše očekávání!