Dva italští gurmáni

Dva italští gurmáni

S02E01 - Episode 1

13.4. 11:20
TV Paprika
65 minutes

V tomto seriálu se dva mezinárodně proslulí mistři kuchařského řemesla a dobří přátelé, Antonio Carluccio a Gennaro Contaldo – ten druhý byl dokonce mentorem Jamieho Olivera -, vracejí do své rodné Itálie, kterou opustili před dobrými čtyřmi desetiletími, aby se osobně a na vlastní oči přesvědčili, nakolik se v uplynulém půlstoletí změnila italská kultura a do jaké míry se tyto změny podepsaly na dnešním italském stolování.

More information
Record
Record series

Episodes

Season 2
Available in 4 days
S02E01

Episode 1

12.4. 18:50, TV Paprika, 65 minutes

Episode 1

V tomto seriálu se dva mezinárodně proslulí mistři kuchařského řemesla a dobří přátelé, Antonio Carluccio a Gennaro Contaldo – ten druhý byl dokonce mentorem Jamieho Olivera -, vracejí do své rodné Itálie, kterou opustili před dobrými čtyřmi desetiletími, aby se osobně a na vlastní oči přesvědčili, nakolik se v uplynulém půlstoletí změnila italská kultura a do jaké míry se tyto změny podepsaly na dnešním italském stolování.

Available in 5 days
S02E03

Episode 3

13.4. 18:50, TV Paprika, 65 minutes

Episode 3

V tomto seriálu se dva mezinárodně proslulí mistři kuchařského řemesla a dobří přátelé, Antonio Carluccio a Gennaro Contaldo – ten druhý byl dokonce mentorem Jamieho Olivera -, vracejí do své rodné Itálie, kterou opustili před dobrými čtyřmi desetiletími, aby se osobně a na vlastní oči přesvědčili, nakolik se v uplynulém půlstoletí změnila italská kultura a do jaké míry se tyto změny podepsaly na dnešním italském stolování.

Similar shows

Luca vaří italsky
Italská města, italské chutě
Baggage Battles
Co ste hasiči
Nash Bridges
Southern Justice
Insane Pools: Off the Deep End
Magnum
Frasier

About show

Czech

V tomto seriálu se dva mezinárodně proslulí mistři kuchařského řemesla a dobří přátelé, Antonio Carluccio a Gennaro Contaldo – ten druhý byl dokonce mentorem Jamieho Olivera -, vracejí do své rodné Itálie, kterou opustili před dobrými čtyřmi desetiletími, aby se osobně a na vlastní oči přesvědčili, nakolik se v uplynulém půlstoletí změnila italská kultura a do jaké míry se tyto změny podepsaly na dnešním italském stolování.