Dva italští gurmáni

Dva italští gurmáni

S02E04 - Episode 4

19.4. 18:50
TV Paprika
65 minut

V tomto seriálu se dva mezinárodně proslulí mistři kuchařského řemesla a dobří přátelé, Antonio Carluccio a Gennaro Contaldo – ten druhý byl dokonce mentorem Jamieho Olivera -, vracejí do své rodné Itálie, kterou opustili před dobrými čtyřmi desetiletími, aby se osobně a na vlastní oči přesvědčili, nakolik se v uplynulém půlstoletí změnila italská kultura a do jaké míry se tyto změny podepsaly na dnešním italském stolování.

Více informací
Nahrát
Nahrávat seriál

Epizody

Řada 2
S02E03

Episode 3

19.4. 11:20, TV Paprika, 65 minut

Episode 3

V tomto seriálu se dva mezinárodně proslulí mistři kuchařského řemesla a dobří přátelé, Antonio Carluccio a Gennaro Contaldo – ten druhý byl dokonce mentorem Jamieho Olivera -, vracejí do své rodné Itálie, kterou opustili před dobrými čtyřmi desetiletími, aby se osobně a na vlastní oči přesvědčili, nakolik se v uplynulém půlstoletí změnila italská kultura a do jaké míry se tyto změny podepsaly na dnešním italském stolování.

S02E04

Episode 4

20.4. 11:30, TV Paprika, 60 minut

Episode 4

V tomto seriálu se dva mezinárodně proslulí mistři kuchařského řemesla a dobří přátelé, Antonio Carluccio a Gennaro Contaldo – ten druhý byl dokonce mentorem Jamieho Olivera -, vracejí do své rodné Itálie, kterou opustili před dobrými čtyřmi desetiletími, aby se osobně a na vlastní oči přesvědčili, nakolik se v uplynulém půlstoletí změnila italská kultura a do jaké míry se tyto změny podepsaly na dnešním italském stolování.

Podobné tituly

Velmi řecké vztahy
Mistrovské pečení
Italské chutě podle Davida Rocca
Luca vaří italsky
Italská města, italské chutě
Nebesky dobré
Silviino italské mistrovství
Staré pověsti české
Beze stopy
Za hranicí neznáma

O pořadu

česky

V tomto seriálu se dva mezinárodně proslulí mistři kuchařského řemesla a dobří přátelé, Antonio Carluccio a Gennaro Contaldo – ten druhý byl dokonce mentorem Jamieho Olivera -, vracejí do své rodné Itálie, kterou opustili před dobrými čtyřmi desetiletími, aby se osobně a na vlastní oči přesvědčili, nakolik se v uplynulém půlstoletí změnila italská kultura a do jaké míry se tyto změny podepsaly na dnešním italském stolování.