Gino: Maminčina kuchyně

Gino: Maminčina kuchyně

S01E06 - Gino: Maminčina kuchyně (6)

22.4. 12:00
TV Paprika
30 minutos

Back from his whistle-stop culinary tour, in this series finale, Gino returns to his hometown and the heart of his extended Italian family. He cooks a modern twist on a traditional aubergine parmigiana in the foothills of Mount Vesuvius before hosting duties begin. It’s all hands on deck for Gino and his relatives to prepare an Italian feast to honour his Aunt Clara and toast her with a special (and strong!) wild fennel spritz. Expect tears and laughter at this emotional reunion.

más información

Episodios

Temporada 1
Disponible en 3 días
S01E01

Episode 1

26.7. 18:45, TV Paprika, 25 minutos

Episode 1

Gino D'Acampo, který se naučil péci pizzu a na sporém ohni pomalu vařit ragú od babičky Flory, vyjíždí na cestu, jež by měla spojit několik generací jeho rozvětvené rodiny. Procestuje Itálii a pěje ódy na ženy, které se vždy uměly postarat o plné mísy a pohodu rodinného stolu a po řadu století formovaly gastronomii Ginovy rodné země. Nejprve navštíví místo, kde všechno začalo: Torre del Greco v Neapoli, kde se v kuchyni své babičky a maminky naučil vařit. Mezi dalšími zastaveními na jeho pouti figuruje i Florencie a Bologna. Tam ochutná lokální pochutiny připravované matkami tamějších rodin.

Disponible en 4 días
S01E02

Episode 2

27.7. 18:45, TV Paprika, 25 minutos

Episode 2

Gino D'Acampo, který se naučil péci pizzu a na sporém ohni pomalu vařit ragú od babičky Flory, vyjíždí na cestu, jež by měla spojit několik generací jeho rozvětvené rodiny. Procestuje Itálii a pěje ódy na ženy, které se vždy uměly postarat o plné mísy a pohodu rodinného stolu a po řadu století formovaly gastronomii Ginovy rodné země. Nejprve navštíví místo, kde všechno začalo: Torre del Greco v Neapoli, kde se v kuchyni své babičky a maminky naučil vařit. Mezi dalšími zastaveními na jeho pouti figuruje i Florencie a Bologna. Tam ochutná lokální pochutiny připravované matkami tamějších rodin.

Eventos similares

Dóra Havasová a její uvědomělá kuchyně
John a Lisa: Doma v kuchyni
Gordon, Gino a Fred na cestách
Ginova jihoitalská kuchyně
O Dorotce
Marcus Wareing: Prostě Provence
S kuchařem kolem světa
Italské chutě podle Davida Rocca
Pesadilla en la cocina EE.UU

Sobre el evento

checo checo

Gino D'Acampo, který se naučil péci pizzu a na sporém ohni pomalu vařit ragú od babičky Flory, vyjíždí na cestu, jež by měla spojit několik generací jeho rozvětvené rodiny. Procestuje Itálii a pěje ódy na ženy, které se vždy uměly postarat o plné mísy a pohodu rodinného stolu a po řadu století formovaly gastronomii Ginovy rodné země. Nejprve navštíví místo, kde všechno začalo: Torre del Greco v Neapoli, kde se v kuchyni své babičky a maminky naučil vařit. Mezi dalšími zastaveními na jeho pouti figuruje i Florencie a Bologna. Tam ochutná lokální pochutiny připravované matkami tamějších rodin.