Nadiya ráda koření

Nadiya ráda koření

S01E03 - Nadiya ráda koření (Oblíbené rodinné pokrmy)

25.4. 15:20
TV Paprika
30 minutes

Ve třetí epizodě této nové 6dílné série Nadiya používá svých 8 hrdinských koření k přípravě receptů, které patří mezi oblíbené recepty její rodiny po celá léta a doufá, že se brzy stanou i vašimi. Za prvé, je to autentické kuřecí kari naplněné aromatickým celým kořením, které se předává z generace na generaci Nadiyiny rodiny.

More information
Record
Record series

Episodes

Season 1
Available in 2 days
S01E01

Nadiya’s Simple Spices

22.4. 22:30, TV Paprika, 35 minutes

Nadiya’s Simple Spices

Nadiya Hussain odhalí tajemství správného používání koření; poradí nám, jakými různými způsoby, navíc levně a lehce, můžeme ozvláštnit zcela obyčejné pokrmy. S použitím pouhých osmi druhů koření – kmínu, kurkumy, chili, karí koření, kardamomu, fenyklu, skořice a bobkového listu – připravuje lákavé pochoutky pro každou příležitost. V pořadu mimo jiné vzpomíná na vynikající bangladéšská jídla, na kterých si pochutnávala v dětství, předvádí kořením vylepšenou britskou gastronomickou klasiku, ale i vlastní kombinace nerozlučně spjaté s jejím jménem, kterým nikdo neodolá.

Available in 3 days
S01E02

Nadiya ráda koření (Lepší než jídlo s sebou)

23.4. 22:30, TV Paprika, 35 minutes

Nadiya ráda koření (Lepší než jídlo s sebou)

Ve druhém díle této nové šestidílné série Nadiya Hussainová využívá sílu svých 8 jednoduchých koření a připravuje lahodná jídla, která se vyrovnají všem jídlům s sebou. Tyto čtyři chutí nabité pokrmy nabízejí požitek z donášky, a to téměř bez námahy a s mnohem menšími náklady.

Available in 4 days
S01E03

Nadiya ráda koření (Oblíbené rodinné pokrmy)

24.4. 22:30, TV Paprika, 35 minutes

Nadiya ráda koření (Oblíbené rodinné pokrmy)

Ve třetí epizodě této nové 6dílné série Nadiya používá svých 8 hrdinských koření k přípravě receptů, které patří mezi oblíbené recepty její rodiny po celá léta a doufá, že se brzy stanou i vašimi. Za prvé, je to autentické kuřecí kari naplněné aromatickým celým kořením, které se předává z generace na generaci Nadiyiny rodiny.

Similar shows

Pizzaři z Parmy
Škola vaření s Marthou Stewartovou
Backpack
Profil zločinu
Murder, She Wrote
Myšiak Anatole
Last Week Tonight with John Oliver

About show

Czech

Nadiya Hussain odhalí tajemství správného používání koření; poradí nám, jakými různými způsoby, navíc levně a lehce, můžeme ozvláštnit zcela obyčejné pokrmy. S použitím pouhých osmi druhů koření – kmínu, kurkumy, chili, karí koření, kardamomu, fenyklu, skořice a bobkového listu – připravuje lákavé pochoutky pro každou příležitost. V pořadu mimo jiné vzpomíná na vynikající bangladéšská jídla, na kterých si pochutnávala v dětství, předvádí kořením vylepšenou britskou gastronomickou klasiku, ale i vlastní kombinace nerozlučně spjaté s jejím jménem, kterým nikdo neodolá.