Na chalupě Austrálie

Na chalupě Austrálie

S02E05 - Episode 5

2.8. 14:25
TV Paprika
55 minut

Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici Central Tilba na nejjižnějším pobřeží státu Nový jižní Wales vybudovat vlastní hospodářství.

Více informací

Epizody

1. řada
Dostupné za 3 dny
S01E01

Episode 1

3.11. 18:55, TV Paprika, 55 minut

Episode 1

Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici Central Tilba na nejjižnějším pobřeží státu Nový jižní Wales vybudovat vlastní hospodářství.

Dostupné za 3 dny
S01E02

Episode 2

3.11. 19:50, TV Paprika, 55 minut

Episode 2

Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici Central Tilba na nejjižnějším pobřeží státu Nový jižní Wales vybudovat vlastní hospodářství.

Dostupné za 4 dny
S01E03

Episode 3

4.11. 18:55, TV Paprika, 55 minut

Episode 3

Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici Central Tilba na nejjižnějším pobřeží státu Nový jižní Wales vybudovat vlastní hospodářství.

Dostupné za 4 dny
S01E04

Episode 4

4.11. 19:50, TV Paprika, 55 minut

Episode 4

Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici Central Tilba na nejjižnějším pobřeží státu Nový jižní Wales vybudovat vlastní hospodářství.

Dostupné za 5 dnů
S01E05

Episode 5

5.11. 18:55, TV Paprika, 55 minut

Episode 5

Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici Central Tilba na nejjižnějším pobřeží státu Nový jižní Wales vybudovat vlastní hospodářství.

Dostupné za 5 dnů
S01E06

Episode 6

5.11. 19:50, TV Paprika, 55 minut

Episode 6

Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici Central Tilba na nejjižnějším pobřeží státu Nový jižní Wales vybudovat vlastní hospodářství.

Dostupné za 6 dnů
S01E07

Episode 7

6.11. 18:55, TV Paprika, 55 minut

Episode 7

Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici Central Tilba na nejjižnějším pobřeží státu Nový jižní Wales vybudovat vlastní hospodářství.

Dostupné za 6 dnů
S01E08

Episode 8

6.11. 19:50, TV Paprika, 55 minut

Episode 8

Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici Central Tilba na nejjižnějším pobřeží státu Nový jižní Wales vybudovat vlastní hospodářství.

Podobné tituly

Australští zlatokopové
Australští lovci humrů
Strážci hranic: Austrálie
Aljašské nestvůry
Lety po divoké Aljašce
Válka skladů v Kanadě
Na pokraji Aljašky
Lidé aljašské divočiny
Akvária na míru

O pořadu

česky česky

Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici Central Tilba na nejjižnějším pobřeží státu Nový jižní Wales vybudovat vlastní hospodářství.