Bizarní jídla / 28.03.2025, 09:40

Bizarní jídla / 28.03.2025, 09:40

Bizarre Foods with Andrew Zimmern (Pony Express)

28.3. 09:40
Warner TV
55 minut

Andrew Zimmern je kuchař, který si získal uznání nejenom svým vařením, ale také psaním knih o jídle. V pořadu Podivná jídla se Andrew s otevřenou myslí, silným žaludkem a zdravou chutí k jídlu vydává na poznávací cestu, během které objeví a divákům představí pochoutky z různých koutů světa. Na svých dřívějších cestách dospěl k názoru, že nejlepší způsob, jak pochopit kulturu každé země, je zjistit, jaké tradiční jídlo místní obyvatele živí po celá staletí. Ochutná například jehněčí oči, uvařená kravská kopyta, usmažené cvrčky, kaši ze šneků a dokonce také čumák losa v rosolu. Cestování s Andrewem neznamená jen vidět krásnou krajinu, ale také poznat místní kulinářské tradice a to nám zaručeně rozšíří obzory a dodá odvahu namísto známých chutí smaženého sýra a hamburgerů okusit chutě a vůně celého světa.(oficiální text distributora)

Více informací
Nahrát
Nahrávat seriál

Epizody

7 Dostupné epizody Skrýt budoucí epizody
Dostupné za 5 dnů
Epizoda

Bizarní jídla / 02.04.2025, 10:05

2.4. 10:05, Warner TV, 55 minut

Bizarní jídla / 02.04.2025, 10:05

Andrew Zimmern je kuchař, který si získal uznání nejenom svým vařením, ale také psaním knih o jídle. V pořadu Podivná jídla se Andrew s otevřenou myslí, silným žaludkem a zdravou chutí k jídlu vydává na poznávací cestu, během které objeví a divákům představí pochoutky z různých koutů světa. Na svých dřívějších cestách dospěl k názoru, že nejlepší způsob, jak pochopit kulturu každé země, je zjistit, jaké tradiční jídlo místní obyvatele živí po celá staletí. Ochutná například jehněčí oči, uvařená kravská kopyta, usmažené cvrčky, kaši ze šneků a dokonce také čumák losa v rosolu. Cestování s Andrewem neznamená jen vidět krásnou krajinu, ale také poznat místní kulinářské tradice a to nám zaručeně rozšíří obzory a dodá odvahu namísto známých chutí smaženého sýra a hamburgerů okusit chutě a vůně celého světa.(oficiální text distributora)

Dostupné za 4 dny
Epizoda

Bizarní jídla / 01.04.2025, 10:10

1.4. 10:10, Warner TV, 55 minut

Bizarní jídla / 01.04.2025, 10:10

Andrew Zimmern je kuchař, který si získal uznání nejenom svým vařením, ale také psaním knih o jídle. V pořadu Podivná jídla se Andrew s otevřenou myslí, silným žaludkem a zdravou chutí k jídlu vydává na poznávací cestu, během které objeví a divákům představí pochoutky z různých koutů světa. Na svých dřívějších cestách dospěl k názoru, že nejlepší způsob, jak pochopit kulturu každé země, je zjistit, jaké tradiční jídlo místní obyvatele živí po celá staletí. Ochutná například jehněčí oči, uvařená kravská kopyta, usmažené cvrčky, kaši ze šneků a dokonce také čumák losa v rosolu. Cestování s Andrewem neznamená jen vidět krásnou krajinu, ale také poznat místní kulinářské tradice a to nám zaručeně rozšíří obzory a dodá odvahu namísto známých chutí smaženého sýra a hamburgerů okusit chutě a vůně celého světa.(oficiální text distributora)

Dostupné za 3 dny
Epizoda

Bizarní jídla / 31.03.2025, 09:40

31.3. 09:40, Warner TV, 55 minut

Bizarní jídla / 31.03.2025, 09:40

Andrew Zimmern je kuchař, který si získal uznání nejenom svým vařením, ale také psaním knih o jídle. V pořadu Podivná jídla se Andrew s otevřenou myslí, silným žaludkem a zdravou chutí k jídlu vydává na poznávací cestu, během které objeví a divákům představí pochoutky z různých koutů světa. Na svých dřívějších cestách dospěl k názoru, že nejlepší způsob, jak pochopit kulturu každé země, je zjistit, jaké tradiční jídlo místní obyvatele živí po celá staletí. Ochutná například jehněčí oči, uvařená kravská kopyta, usmažené cvrčky, kaši ze šneků a dokonce také čumák losa v rosolu. Cestování s Andrewem neznamená jen vidět krásnou krajinu, ale také poznat místní kulinářské tradice a to nám zaručeně rozšíří obzory a dodá odvahu namísto známých chutí smaženého sýra a hamburgerů okusit chutě a vůně celého světa.(oficiální text distributora)

Dostupné za 2 dny
Epizoda

Bizarní jídla / 30.03.2025, 07:55

30.3. 07:55, Warner TV, 55 minut

Bizarní jídla / 30.03.2025, 07:55

Andrew Zimmern je kuchař, který si získal uznání nejenom svým vařením, ale také psaním knih o jídle. V pořadu Podivná jídla se Andrew s otevřenou myslí, silným žaludkem a zdravou chutí k jídlu vydává na poznávací cestu, během které objeví a divákům představí pochoutky z různých koutů světa. Na svých dřívějších cestách dospěl k názoru, že nejlepší způsob, jak pochopit kulturu každé země, je zjistit, jaké tradiční jídlo místní obyvatele živí po celá staletí. Ochutná například jehněčí oči, uvařená kravská kopyta, usmažené cvrčky, kaši ze šneků a dokonce také čumák losa v rosolu. Cestování s Andrewem neznamená jen vidět krásnou krajinu, ale také poznat místní kulinářské tradice a to nám zaručeně rozšíří obzory a dodá odvahu namísto známých chutí smaženého sýra a hamburgerů okusit chutě a vůně celého světa.(oficiální text distributora)

Dostupné za 1 den
Epizoda

Bizarní jídla / 29.03.2025, 10:15

29.3. 10:15, Warner TV, 50 minut

Bizarní jídla / 29.03.2025, 10:15

Andrew Zimmern je kuchař, který si získal uznání nejenom svým vařením, ale také psaním knih o jídle. V pořadu Podivná jídla se Andrew s otevřenou myslí, silným žaludkem a zdravou chutí k jídlu vydává na poznávací cestu, během které objeví a divákům představí pochoutky z různých koutů světa. Na svých dřívějších cestách dospěl k názoru, že nejlepší způsob, jak pochopit kulturu každé země, je zjistit, jaké tradiční jídlo místní obyvatele živí po celá staletí. Ochutná například jehněčí oči, uvařená kravská kopyta, usmažené cvrčky, kaši ze šneků a dokonce také čumák losa v rosolu. Cestování s Andrewem neznamená jen vidět krásnou krajinu, ale také poznat místní kulinářské tradice a to nám zaručeně rozšíří obzory a dodá odvahu namísto známých chutí smaženého sýra a hamburgerů okusit chutě a vůně celého světa.(oficiální text distributora)

Dostupné za 17 hodin
Epizoda

Bizarní jídla / 28.03.2025, 09:40

28.3. 09:40, Warner TV, 55 minut

Bizarní jídla / 28.03.2025, 09:40

Andrew Zimmern je kuchař, který si získal uznání nejenom svým vařením, ale také psaním knih o jídle. V pořadu Podivná jídla se Andrew s otevřenou myslí, silným žaludkem a zdravou chutí k jídlu vydává na poznávací cestu, během které objeví a divákům představí pochoutky z různých koutů světa. Na svých dřívějších cestách dospěl k názoru, že nejlepší způsob, jak pochopit kulturu každé země, je zjistit, jaké tradiční jídlo místní obyvatele živí po celá staletí. Ochutná například jehněčí oči, uvařená kravská kopyta, usmažené cvrčky, kaši ze šneků a dokonce také čumák losa v rosolu. Cestování s Andrewem neznamená jen vidět krásnou krajinu, ale také poznat místní kulinářské tradice a to nám zaručeně rozšíří obzory a dodá odvahu namísto známých chutí smaženého sýra a hamburgerů okusit chutě a vůně celého světa.(oficiální text distributora)

O pořadu

česky, anglicky

Andrew Zimmern je kuchař, který si získal uznání nejenom svým vařením, ale také psaním knih o jídle. V pořadu Podivná jídla se Andrew s otevřenou myslí, silným žaludkem a zdravou chutí k jídlu vydává na poznávací cestu, během které objeví a divákům představí pochoutky z různých koutů světa. Na svých dřívějších cestách dospěl k názoru, že nejlepší způsob, jak pochopit kulturu každé země, je zjistit, jaké tradiční jídlo místní obyvatele živí po celá staletí. Ochutná například jehněčí oči, uvařená kravská kopyta, usmažené cvrčky, kaši ze šneků a dokonce také čumák losa v rosolu. Cestování s Andrewem neznamená jen vidět krásnou krajinu, ale také poznat místní kulinářské tradice a to nám zaručeně rozšíří obzory a dodá odvahu namísto známých chutí smaženého sýra a hamburgerů okusit chutě a vůně celého světa.(oficiální text distributora)